Rådgivning ift. manuskripter

Vil du gerne have overblik over dit manuskript? Eller rådgivning omkring hvordan du kommer videre med dit manuskript? I skrivefasen kan det være givtigt at få andre øjne på sit manuskript. Det er vigtigt at opnå en viden om, hvilke afsnit du skal udbygge og fokusere på og hvilke afsnit, der skal skæres væk.

Som forfatter ved jeg, hvor vigtigt det er at få overblik over sit manuskript. Jeg læser dit manuskript, og ud fra dine ønsker til vores samarbejde peger jeg på de steder, du kan arbejde videre fra. Det kan være, at du skal fokusere på en anden person end hovedpersonen eller netop have flere nuancer på hovedpersonen. Ved at få en ny vinkel på dit manuskript kan du komme videre. Ud fra min rådgivning får du retning i din skrivning, og du ved, hvad du skal arbejde med i din historie.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.

Timepris 400 kr.

Hvis du har et langt manuskript eller har flere opgaver, gives der rabat. Skriv eller ring gerne til mig om det, så finder vi ud af det.

Back to Top