Forlaget Fly

Et lille forlag med et stort vingefang!

Forlaget Fly udgiver bøger, der gør læserens horisont større. Det er bøger, der tager læseren med på en indre eller ydre rejse. Forlaget Fly udgiver kvalitetsbøger, der vil sin læser noget – fx sætte en dagsorden, øge kendskabet til andre verdensdele og andre kulturer samt ikke mindst påvirke læseren til at tænke nærmere over egen eksistens.

Forlagspolitik

Du er velkommen til at sende et uopfordret manuskript til Forlaget Fly inden for forlagets profil. Du skal sende det digitalt i et word-dokument med skriftstørrelse 12. Husk at medsende et kort resumé eller synopsis samt personlige oplysninger om dig selv såsom navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Skriv også om du har udgivet bøger før. Inge-Helene Fly læser og vurderer indkomne manuskripter. Manuskriptet skal være korrekturlæst. Ved udgivelse laves der en forlagskontrakt.

Send dit manuskript på mail til ingehelenefly4@gmail.com Der tages intet ansvar for bortkomne mails og digitale filer. Husk altid at have en kopi af dit manus.

Økonomi

Forlaget Fly er et forlag, hvor forfatteren selv skal være med til at finansiere sin udgivelse. Det er ”en moderne forlagsmodel”, hvor forfatteren selv skal betale for de fleste omkostninger, men til gengæld får 50% af overskuddet fra salget af bøgerne. Forlaget samarbejder med professionelle grafikere og trykkeri, der leverer høj kvalitet. Det er også Forlaget Fly, der distribuerer din bog, så den kan købes hos boghandlere og på nettet.

Hvis du ønsker at købe én eller flere af forlagets bøger, så klik her og skriv forfatterens navn i feltet.

 

Comments are closed.