Redaktion

Har du brug for redaktion af dit manuskript? Eller vil du gerne have kvalificeret respons på din tekst?  Jeg har stor erfaring med at læse og redigere skønlitterære og faglitterære tekster. Som forfatter ved jeg, hvor vigtig en redaktion af manuskriptet er efter endt skrivning. Eller det at få en brugbar respons på den tekst, man har skrevet, så man kan se ”de blinde vinkler” og få rettet op på dem.

Jeg giver også respons på fx en begyndelse af et manuskript, hvis det er det, du ønsker. Det giver lyst og perspektiver for den videre skrivning. Jeg sætter mig ind i dit manuskripts præmisser og giver feedback ud fra dem. Før en redaktion eller læsning beder jeg om 3 fokuspunkter fra dig, så mit arbejde med teksten bliver målrettet.

Jeg redigerer romaner, noveller, digte, erindringstekster, biografier og fagtekster. Kontakt mig venligst for et uforpligtende tilbud, der omfatter de fokuspunkter, du har.

Udtalelser om mit arbejde:

“Tusind tak for din respons! Jeg er glad for den generelt positive feedback og samtidig også for, at du har formået at give kritik på en så konstruktiv og tilgængelig måde, som du har. De mange bemærkninger i margenen er super gode og lige, hvad jeg har haft brug for. Overordnet set mærker jeg en efterspørgsel på flere konkrete episoder, der illustrerer det helt jordnære, dagligdagen og det personlige.”
Louise Egedal-Johnson

“Jeg sagde jo, at du var den helt rigtige til den her opgave. Fantastisk respons. Både ros, ris og dine gode kritiske observationer. Det hele fungerer og giver god mening for mig. Jeg vil meget gerne fortsætte med at bruge dig i det videre forløb med bogen.”

Martin Dan Rasmussen, forfatter

“Jeg nåede at kigge alle kommentarer igennem i går og har også læst din vurdering, og jeg er meget glad for dine input. Jeg kan sagtens se, at du rammer lige ned i nogle ting, der kan strammes op og gøres bedre. Så det er superdejligt! Især dine betragtninger i forhold til mere om Heidis baggrund – det er rigtigt fint, at du har pointeret disse ting.”

Henriette Vesterbak, forfatter og cand. ling. merc. i fransk

Priser for redaktion:

Timepris 400 kr.

I tilfælde af større eller flere opgaver gives der rabat. Kontakt mig venligst for opgaver af denne type, så taler vi om det.

Kontakt mig venligst  på ingehelenefly4@gmail.com

Back to Top